Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi – ÖRNEK DİLEKÇE İÇİN TIKLAYIN

İŞ VEREN OLARAK AMERİKA VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

  • İmza Sirküleri FOTOKOPİSİ
  • Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) FOTOKOPİSİ
  • Ticari Sicil Gazetesi FOTOKOPİSİ
  • Vergi Levhası ( Yeni Tarihli) FOTOKOPİSİ
  • Şirketin Antetli Kağıdına Gidiş Amacını ve Kalış Süresini kapsayacak Dilekçe Kaşeli ve imzalı
  • Ticari Seyahatler İçin Amerika’daki Firmadan Davetiye
  • Şirketin Banka Hesapları son3 aylık
  • Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Araç Ruhsat Fotokopileri
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları veya Turistik Davetiye
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz 5×5 Biyometrik Fotoğraf
  • Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar

BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK AMERİKA VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

  • Çalıştığı Şirketin İmza Sirküleri FOTOKOPİSİ
  • Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) FOTOKOPİSİ
  • Ticari Sicil Gazetesi FOTOKOPİSİ
  • Vergi Levhası ( Yeni Tarihli ) FOTOKOPİSİ
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi
  • Son 3 Aylık Maaş Bordrosu
  • SSK Hizmet Dökümü
  • Şirketin Antetli Kağıdına Konsolosluğun Vize Departmanına Hitaben Yazılmış Seyahat Detaylarını Belirten
  • Dilekçe Kaşeli-İmzalı
  • Ticari Seyahatler İçin Amerika’da Gidilecek Olan Firmadan Davetiye
  • Şirketin Banka Hesapları son 3 aylık
  • Turistik Seyahatler İçin Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Araç ruhsat Fotokopisi
  • Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
  • Varsa Otel –Uçak Rezervasyonları veya Turistik Davetiye
  • Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar
  • 2 Adet 5×5 Arka Fon Beyaz Biyometrik Fotoğraf

EV HANIMI OLARAK AMERİKA VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

  • Amerika Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri VAR İSE
  • Araç Ruhsat fotokopisi
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi
  • Eşi Çalışıyor veya İşveren ise Yukarıda Belirtilen Evraklar Eklenecektir.
  • Birlikte Seyahat Edilecek İse Eşinin Geçerli Amerika Vize Fotokopisi
  • Pasaport ( Vize Başvurusu itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
    ve Varsa Eski Pasaportlar
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları veya Turistik Davetiye
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz 5×5 Biyometrik Fotoğraf

EMEKLİ OLARAK AMERİKA VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

  • Emekli kimlik kartı fotokopisi
  • son 3 aylık banka hesap dökümü
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri var ise
  • Araç Ruhsat Fotokopisi
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi
  • Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
  • Ve Varsa Eski Pasaportlar
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları veya Turistik Davetiye
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz 5×5 Biyometrik Fotoğraf

ÖĞRENCİ OLARAK AMERİKA VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR

  • Amerika Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe
    Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli ve İngilizce)
  • Okulundan transkript belgesi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • 18 Yaşını Doldurmamış ise Anne ve Babadan Muvafakatname
  • Anne-Baba Çalışıyor veya İş Veren İse Yukarıdaki Evraklar Eklenecektir.
  • Anne-Babanın Banka Hesapları son 3 aylık
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Birlikte Seyahat Edilecek ise Geçerli Vizelerinin fotokopileri
  • Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) Ve Varsa Eski Pasaportlar
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları veya Turistik Davetiye
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz 5×5 Biyometrik Fotoğraf

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet 5×5 fotoğraf
  • Kurumdan görev yazısı
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Kurum kimlik kartı fotokopisi
  • KURUMDAN GÖREVLİ OLDUĞUNA DAİR YAZI
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • So3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 5×5  formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış başkonsolosluğa yazılmıs vize talep dilekcesi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Faaliyet belgesi bağlı bulunduğu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 5×5  formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 5×5  Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 5×5  Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri

Amerika vizesinde dikkat edilmesi gereken hususlar;

Amerika vizesi genellikle 10 yıllık olarak sonuçlanmaktadır.Amerika vizesi için mutlaka parmak izi uygulamasına gelmeniz gerekmektedir.Amerika vizesi için randevuya gelirken cep telefonu ,ipad ,flash disc tarzı elektronik aletleri yanınızda bulundurmamanız gerekmektedir.

Amerika Ticari vizesinde ; Amerika dan davetiyenin mail yolu ile tarafınıza gelmesi yeterlidir.Amerika vizesinde statünüz ile ilgili evrakları hazırladıktan sonra tarafımıza göndermeden önce ofisimizden DS160 formu için gerekli olan bilgi formunuzu isteyiniz.

Amerika vizesin de 5*5 boyutunda biometric resim sunulması gerekmektedir.Amerika vizelerinde randevular genellikle 1 hafta içerisinde verilmektedir.Vize sonuçları 2 gün sonra ikametgahınıza yakın olan PTT den nüfus cüzdanı aslı ile kişi alabilmektedir.ABD vizesin de randevuya girdiğinizde dikkat etmeniz gereken hususlar siz randevuya girmeden önce firmamızca size anlatılmaktadır.

ABD vizesinde DS160 formları önceden doldurularak randevu alındığı için siz konsolosluğa gitmeden önce formlarınız kendilerine online olarak ulaşmaktadır.ABD Formunda verilecek cevaplar vize alımınızı doğrudan etkilemektedir.Doğru beyanda bulunmanız vize alabilme oranınızı arttırmaktadır.

Amerika konsolosluğuna vize randevu nasıl alınır ?

Amerika konsolosluğu vize randevusu DS 160 online vize formu doldurulduktan sonra Çıkan barkod numarasına göre randevu işlemleri sistem üzerinden alınmaktadır. DS 160 formu üzerinde çıkan BARKOD numarası sizin referans numaranız olarak işlem yapmaktadır.

Amerika konsolosluğu vize başvurusu nasıl yapılır ?

Amerika konsolosluğu vize başvurusu kategorilere ayrılmaktadır.Doğru kategoride doğru başvuru yapılması vizenizin olumlu sonuçlanmasına etki edecektir. Amerika konsolosluğu vize başvurusu profesyonel hizmet gerektiren vize kategorisindedir.Tüm işlemler İngilizce ve online sistem üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Amerika Ticari vize başvuru ücretiniz nedir ?

Amerika ticari,Turistik veya öğrenci kategorilerinde vize ücretleri değişmemektedir..

Amerika Turistik vize başvuru ücretiniz nedir ?

Amerika turistik vize başvurusu ücretleri 160 dolardır.

Amerika turist vizesi nasıl alınır ?

Amerika turistik vizesi seyahatinizin şekline göre değişmektedir..Tanıdığınız var ise davetiye , Tanıdığınız olmasa dahi otel ve uçak rezervasyonu ile vize başvurusu yapılabilmektedir.

Uzun süreli Amerika ticari vize nasıl alınır ?

Amerika turistik ve ticari vizeler uzun süreli sonuçlanmaktadır.Genellikle vizeler 10 yıllık sonuçlanmaktadır.

Amerika vize başvuru öncesi pasaportumu nereden alabilirim ?

Amerika vize başvuru formu DS 160 formu online olarak doldurulmaktadır… Form İngilizcedir..Ve profesyonel hizmet alınması gerekmektedir…

Amerika vize başvurusu için davetiyeyi nasıl temin edebilirim ?

Amerika vize başvurusu için ticari davetiyeyi bağlantıda olduğunuz firmadan , Tanıdığınız var ise mail yolu ile bir yazı yazması yeterli olacaktır.

Amerika vize başvuru sonucum ne zaman çıkar ?

Amerika vize başvuru sonucu randevuya girdikten sonra 5 gün içerisinde başvuru esnasında beyan ettiğiniz PTT den kimlik ibrazı ile alabilirsiniz.

Amerika vizesi için biometrik fotoğrafın önemi ve boyutları nedir ?

Amerika vizesi için fotoğraf boyutları 5*5 boyutunda biometric beyaz fon olması yeterlidir.

Amerika Vip vize başvurusu ne işe yarar ? nasıl Yararlanabiliriz ?

Amerika VIP vize hizmet işlemi bulunmamaktadır.

Suriye vatandaşları için Amerika Vizesi nasıl alınmalıdır ?
Suriye vatandaşları için Amerika vizesi başvurusu yapabilmek için Suriye vatandaşlarının Türkiye de oturum iznine sahip olması gerekmektedir..ABD Amerika vizesi için Suriye vatandaşlarının oturum izni veya çalışma izni var ise gerekli evrakları hazırlayarak tarafımıza müracat etmesi gerekmektedir. Acentamız Suriye vatandaşları için ABD Amerika vize işlemlerinizi yürütmenizde gerekli desteği sağlamaktadır.
Irak vatandaşları için Amerika Vizesi başvuru süreci ?
Irak vatandaşları ABD Amerika vizesi alımlarında kendi ülkelerindeki temsilciliklerden alabileceği gibi Türkiye den ABD Amerika vizesi almaları için de oturum izni veya çalışma izni belgesine sahip olmalıdır.Irak vatandaşları için gerekli olan işlemleri acentamız aracılığı ile yapılabilmektedir..Gerekli olan evrakların İngilizce çevirisi sunulmalıdır.
Üçüncü ülke vatandaşları için Amerika vizesi nasıl alınır ?
Üçüncü ülke vatandaşlarının ABD Amerika vizesi alımlarında kendi ülkelerinden veya Türkiyeden alınması gerekiyorsa mutlaka oturum izni veya çalışma izni belgeleri gerekmektedir..ABD Amerika vizesi için hazırlanması gereken evrakların İngilizce beyan edilmesi zorunludur. Acentamız kişiler adına bu işlemi gerçekleştirebilmektedir.
Amerika ülkesi için transit vize nasıl alınır ?
Amerika transit vizesi için normal başvuru kategorilerine uyulması gerekmektedir.Buradaki en önemli husus transit vizeye ihtiyaç olunup olunmadığıdır.Eğer transit vizeye ihtiyacınız var ise ABD Transit vizesi için normal vize başvurusunda B1/B2 başvurusunda bulunabilirsiniz. Acentamız sizin adınıza bu işlemi yürütebilmektedir.
Amerika Aile ziyaret vizesi nasıl alınır ?
Amerika aile ziyareti vizesi için Amerika da yaşayan yakınınızın email yolu ile sizi davet ettiğine dair bir yazı göndermesi yeterlidir. Gönderilen email de sizin ziyaret edeceğiniz ve evinde kalacağınız altında ev adresi,telefonu ve email adresi gibi bilgilerin mutlaka olması gerekmektedir.
Çiftçiler İçin Amerika vizesi nasıl alınır ?
Çiftçiler için ABD Amerika vizesi alabilmek için ciftçilik belgesi sunması gerekmektedir..Çiftçilik belgesinin yanında kişinin sahip olduğu büyük ve küçük baş hayvanları ve tapu belgelerinin fotokopilerini sunması gerekmektedir.Ayrıca maddi durum evrakları kişi için önemlidir.
Amerika Çalışma vizesi nasıl alınır ? 
Amerika çalışma vizesi için Amerika da bulunan firmadan sağlanacak çalışma izni belgesi çalışma vizesi için yeterli olacaktır.Çalışma belgesi olan kişinin diğer evrakları hazırlayarak acentamıza müracaat etmesi yeterlidir. Acentamız kişiler adına çalışma vizesi için işlemleri yürütebilmektedir.
Amerika Fuar vizesi için başvuru şartları ?
Amerika fuar vizesi aynı Amerika ticari vizesi özelliklerindedir.ABD Amerika vizesi için B1/B2 Kategorisinde işlem yapılabilmektedir.Kişiler ne iş yapıyorlar ise onun ile ilgili evraklarını hazırlayarak acentemiz aracilığı ile işlemlerini yürütebilirler.Acentamız Amerika konsolosluğunun tüm vie işlem kategorilerinde işlem yapabilmektedir.

Amerika Vizesi

Amerika Vizesi

Etiketler: 10.403 kez Okunma 22 Eki 2015

Yazar Hakkında

Benzer Yazılar

Schengen vizesi, schengen

Belçika Vizesi

24 Eki 2015
pegasus-vize

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • Murat Canbolat
      Murat Canbolat 17 Kasım 2015

      Amerika 10 yıllık vizesi için Ankara veya İstanbul konsolosluklarından herhangi bir birisinden başvuru yapabiliyor muyuz ?

    • Murat Canbolat
      Murat Canbolat 17 Kasım 2015

      Ankara dan 10 yıllık vize başvurusu için neler gerekli olduğunu mail atar mısınız?

    • Fatma Atalay
      Fatma Atalay 18 Kasım 2015

      merhabalar Amerika vizesi için başvuruda bulunmak istiyorum. İşlem süreci nasıl oluyor randevuyu kaç gün içinde alabiliyorsunuz.
      ilginize teşekkürler.

      • Alper Ufuk Demir
        Alper Ufuk Demir 18 Kasım 2015

        Amerika vizesi şu anda 1 hafta içerisinde randevu vermektedir.Ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

    • ESİN TAŞDEMİR
      ESİN TAŞDEMİR 19 Kasım 2015

      Merhabalar,
      Ben emekliyim, kızım ABD yaşıyor bana davet mektubu gönderdi. Vize işlemlerimi size yaptırmak istiyorum bunun için neler yapmalıyım tüm işlemleri siz mi yapıyorsunuz?

      • TDO
        TDO 19 Kasım 2015

        Amerika vizesi için tüm işlemleriniz tarafımızdan yapılmaktadır.

    • DİLA
      DİLA 20 Kasım 2015

      5 Kere ret aldım yine başvuru yapabilir miyim?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi için 5 kere red almanız başvurunuzun tekrar olumsuz sonuçlanacağı anlamına gelmemektedir.Tekrar başvuru yapabilirsiniz.

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi genellikle 10 yıllık sonuçlanmaktadır.

    • PINAR
      PINAR 20 Kasım 2015

      Amerika vizesi için davetiye şart mı ?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi için 1.dereceden akrabanız veya bir arkadaşınız var ise davetiye almanız vize alma oranınızı arttıracaktır.

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi için vize ücreti 160 Dolar ödemeniz gerekmektedir.

    • damla
      damla 20 Kasım 2015

      Abd vizesi kaç günde sonuçlanır ?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi randevu ya girdikten sonra 5 gün içerisinde sonuçlanmaktadır.

    • berk
      berk 20 Kasım 2015

      Abd başvurusu için her seferinde parmak izi alıyor mu ?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Amerika vizesi için daha önceden 10 yıllık vizeniz olsa dahi parmak izi vermeniz gerekmektedir.

    • Uğur Koç
      Uğur Koç 23 Kasım 2015

      Amerika oturum vizesi nasıl alabilirim ? bu tür vizeyi Türkiye den alabiliyormuyuz ? Ne tü bir yol izlemeliyim ? İlgi ve alakanızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

    • ALİ SAYLI
      ALİ SAYLI 3 Aralık 2015

      İyi çalışmalar
      Şirket sahibimizin üniversite öğrencisi olan iki oğlu için Amerika vize başvurusunda bulunmak istiyoruz şirket çalışanı olarak evraklarının takibini ben yapıyorum vize başvurusu ile ilgili yardımcı olurmusunuz

      • TDO
        TDO 4 Aralık 2015

        Amerika vizesi için Aile evraklarını hazırlayarak tarafımız ile irtibata geçebilirsiniz.

    • NUR COŞKUN
      NUR COŞKUN 16 Aralık 2015

      Üniversite öğrencisiyim aile şirketimiz var ABD vize başvurusu için neler yapmalıyım ?daha önce sizinle çalışan bir arkadaşım tavsiye etti
      teşekkürler

    • buse
      buse 18 Aralık 2015

      Merhaba,
      Amerika vizesi için neler yapabilirim. Bana bilgi verirseniz sevinirim.