• Dubai vizesi için gerekli belgeler
  • Dubai vizesi için en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 tane resim
  • Pasaportu ve resmi renkli olarak tarayıp mail atarsanız Dubai vize başvurunuzu bu şekilde yapabiliyoruz.
  • Firmamız Dubai vizesi konusunda yetkili acentadır.

 

DUBAİ  VİZESİ  İÇİN  GEREKLİ BİLGİLER

DUBAİ  BAŞVURUNUZ  İÇİN  PASAPORTU VE FOTOĞRAFI RENKLİ OLARAK TARAYIP BİZE  MAİL ATARSANIZ  BAŞVURUNUZU  YAPABİLİYORUZ.

FİRMAMIZ  DUBAİ  KONSOLOSLUĞUNDA  AKREDİTE ACENTADIR.

DUBAİ  VİZESİ 3-4 İŞ GÜNÜ İÇİNDE SONUÇLANIR, VİZENİZ  İKİ AY İÇİNDE 28 GÜN KALIŞLI TEK GİRİŞLİ OLARAK SONUÇLANIR. ÜLKEYE  EDECEĞİNİZ  porno SEYAHATİNİZDE  28 GÜN İÇİNDE ÇIKMADIĞINIZ  TAKDİRDE  1500 DOLAR CEZA  UYGULANMAKTADIR. AYRICA DUBAİ  İÇİN TİCARİ VİZE UYGULAMASI  YAPILMAMAKTADIR.

Etiketler: 6.170 kez Okunma 22 Eki 2015

Yazar Hakkında

Benzer Yazılar

Schengen vizesi, schengen

Belçika Vizesi

24 Eki 2015
pegasus-vize

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • Dubai vizesi
      Dubai vizesi 12 Kasım 2015

      ülkeye daha önceden gidip gelmişliğim var şuan için ise vize sürem bitti tekrar başvuru yapıp yılbaşında ziyaret etmek istiyorum.

    • FATİH YANIK
      FATİH YANIK 20 Kasım 2015

      merhabalar,
      Dubai’de bir fuara katılmam için,acil vize almam gerekiyor vizem ne kadar sürede sonuçlanır?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Dubai vizesi 2 gün içinde sonuçlanmaktadır.

    • Semra Acar
      Semra Acar 21 Kasım 2015

      Kolay gelsin
      Dubai vizesi almak istiyorum. Havaalanından alınabiliyor mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

    • Feridun Ağaç
      Feridun Ağaç 23 Kasım 2015

      Dubai ülkesine ticari vize almak istiyorum, şirket sahibiyim, ne tür bir evrak hazırlanması gerekli ? Yıllık olarak vize alabiliyormuyuz ? çünkü kısa zamanda bir çok kez gidip gelmem gerekli ?