Şirket sahipleri ve ortakları için Finlandiya vizesi başvuru belgeler:

  • Şirket antetli kağıdına Finlandiya konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi(6 aydan eski olmayacak)
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılcak ise Finlandiya’daki firmadan davetiye
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Bordrolu çalışanlar için Finlandiya vizesi başvuru evrakları

  • Şirket antetli kagıdına Finlandiya konsolosluguna hitaben gidiş dönüş amacını belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örnegini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi 6 aydan eski olmayacak
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • ssk işe giriş bildirgesi
  • son 3 aylık maaş bordroları
  • ssk hizmet dökümü
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılacak ise Finlandiya’daki firmadan davetiye
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Emekliler için Finlandiya vizesi başvuru belgeleri:

  • Finlandiya konsoloslugu vize bölümüne hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdan fotokopisi
  • Varsa tapu araç ruhsat fotokopisi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotograf
  • En az 6 ay geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız
  • Finlandiya’da akrabalarınız var ise Finlandiya’dan yollayacakları orijinal davetiye
  • 30000 eur teminatlı seyehat saglık sigortası(biz temin ediyoruz)
  • Nüfus idaresinden alınacak vukuatlı nüfus kayıt örnegi

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluğuna yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
Okunma 23 Eki 2015

Yazar Hakkında

Benzer Yazılar

Schengen vizesi, schengen

Belçika Vizesi

24 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015
vizesi

Norveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • ERDİNÇ DİNÇER
      ERDİNÇ DİNÇER 20 Kasım 2015

      İyi çalışmalar
      Kız arkadaşım Finlandiya’ya davet etti vize alabilmem için neler yapmam gerekiyor?

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Arkadaşınızdan davetiye isteyerek web sitemizdeki gerekli evrakları hazırlayarak ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

    • Süleyman Özdemir
      Süleyman Özdemir 2 Aralık 2015

      Kolay gelsin
      Finlandiya vizesi almak istiyorum. Başvuru merkezine geçti diyorlar. Doğruluk payı nedir? Artık konsolosluktan yapılmıyor mu? siz yardımcı oluyormusunuz?

      • TDO
        TDO 2 Aralık 2015

        Finlandiya vizesi için ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz..Başvurunuz acentamız aracılığı ile yürütülecektir.