İşveren Olarak İrlanda Vize Evrak Listesi

  • İmza Sirküleri fotokpisi
  • Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Vergi Levhası ( Yeni Tarihli) fotokopisi
  • Şirketin Antetli Kağıdına Gidiş Amacını ve Kalış Süresini kapsayacak İngilizce bir Dilekçe Kaşeli ve imzalı
  • Ticari Seyahatler İçin İrlandadeki Firmadan Davetiye
  • Şirketin Banka Hesapları son 3 aylık
  • Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri fotokopileri
  • Araç Ruhsat Fotokopileri
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar

Bordrolu Çalışan Olarak İrlanda Vize Evrak Listesi

  • Çalıştığı Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi ( En az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Vergi Levhası ( Yeni Tarihli ) fotokopisi
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi
  • Son 3 Aylık Maaş Bordrosu
  • SSK Hizmet Dökümü
  • Şirketin Antetli Kağıdına Konsolosluğun Vize Departmanına Hitaben Yazılmış Seyahat Detaylarını
  • Belirten Dilekçe Kaşeli-İmzalı ( İngilizce)
  • Ticari Seyahatler İçin İrlandade Gidilecek Olan Firmadan Davetiye
  • Şirketin Banka Hesapları son 3 aylık bakiyeli
  • Turistik Seyahatler İçin Şahsi Banka Hesapları son 3 aylık bakiyeli
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Araç ruhsat Fotokopisi
  • Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
  • Varsa Otel –Uçak Rezervasyonları
  • Pasaport ve Varsa Eski Pasaportlar
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

Ev Hanımları İçin İrlanda Vize Evrak Listesi

  • İrlanda Konsolosluğu Vize Departmanına Hitaben Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe ( İngilizce)
    Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
    Araç Ruhsat fotokopisi
    Evlilik Cüzdan Fotokopisi
    Eşi Çalışıyor veya İşveren ise Yukarıda Belirtilen Evraklar Eklenecektir.
    Birlikte Seyahat Edilecek İse Eşinin Geçerli İrlanda Vize Fotokopisi
    Pasaport ( Vize Başvurusu itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
    ve Varsa Eski Pasaportlar
    Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
    2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

Emekliler İçin İrlanda Vize Evrak Listesi

  • İrlanda Konsolosluğu Vize Departmanına  Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe ( İngilizce)
  • Emekli kimlik kartı fotokopisi veya kurumundan yazı
  • Banka Hesapları son 3 aylık
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Araç Ruhsat Fotokopisi
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi
  • Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.)
  • Ve Varsa Eski Pasaportlar
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf

Öğrenci Olarak İrlanda Vize Evrak Listesi

  • İrlanda Konsolosluğu Vize Departmanına  Yazılmış ,Seyahat Detaylarını Belirten Dilekçe (ingilizce)
  • Öğrenci Belgesi ( Yeni Tarihli ve İngilizce)
  • 18 Yaşını Doldurmamış ise Anne ve Babadan Muvafakatname
  • Anne-Baba Çalışıyor veya İş Veren İse Yukarıdaki Evraklar Eklenecektir.
  • Anne-Babanın Banka Hesapları
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopileri
  • Birlikte Seyahat Edilecek ise Geçerli Vizelerinin fotokopileri
  • Pasaport ( Vize Başvuru Tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.) Ve Varsa Eski
  • Pasaportlar
  • Varsa Otel – Uçak Rezervasyonları
  • 2 Adet Arka Fon Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Devlet Memuru Olarak Turistik İrlanda Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

Devlet Memurları Olarak  Ticari İrlanda Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • So3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı

Esnaflar İçin Turistik İrlanda Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari İrlanda Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
Okunma 27 Tem 2016

Yazar Hakkında

Yorumlar