Şirket sahipleri ve ortakları için Romanya vizesi başvuru belgeler:

  • Şirket antetli kağıdına Hollanda konsolosluğuna hitaben seyehat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi(6 aydan eski olmayacak)
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılcak ise Romanya’daki firmadan davetiye
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Bordrolu çalışanlar için Hollanda vizesi başvuru evrakları

  • Şirket antetli kağıdına Romanya konsolosluğuna hitaben gidiş dönüş amacını belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örnegini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi 6 aydan eski olmayacak
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • ssk işe giriş bildirgesi
  • son 3 aylık maaş bordroları
  • ssk hizmet dökümü
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılacak ise Romanya’daki firmadan davetiye
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Emekliler için Romanya vizesi başvuru belgeleri:

  • Romanya konsoloslugu vize bölümüne hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdan fotokopisi
  • Varsa tapu araç ruhsat fotokopisi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotograf
  • En az 6 ay geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız
  • Romanya’da akrabalarınız var ise Romanya’dan yollayacakları orijinal davetiye
  • 30000 eur teminatlı seyehat saglık sigortası(biz temin ediyoruz)
  • Nüfus idaresinden alınacak vukuatlı nüfus kayıt örnegi

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Davetiye Gidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri

ROMANYA  VİZESİ  İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

ROMANYA BAŞVURULARINIZI ONLİNE OLARAK YAPMAKTAYIZ.ROMANYADAN  GELEN  TİCARİ VEYA TURİSTİK  DAVETİYENİZ  ORJİNALİNİN OLMASI GEREKMEKTEDİR. OTEL REZERVASYONU İLE BAŞVURU YAPILACAK İSE  KONFİRMELİ  OTEL  REZERVASYONU  YAPILMASI  GEREKİYOR. RANDEVUYA GİRDİKTEN SONRA  AYNI GÜN  İÇİNDE  VİZENİZ  İŞLEMDEN ÇIKAR.

Etiketler: 2.147 kez Okunma 22 Eki 2015

Yazar Hakkında

Benzer Yazılar

Schengen vizesi, schengen

Belçika Vizesi

24 Eki 2015
pegasus-vize

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • PINAR KOÇ
      PINAR KOÇ 19 Kasım 2015

      İyi çalışmalar
      Romanya’da bir üniversiteden konferansa katılmam için davet mektubu geldi.Sizin üzerinizden nasıl vize başvurusu yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

      • TDO
        TDO 19 Kasım 2015

        Romanya vizesi için evraklarınızı hazırlayarak tarafımıza göndermeniz yeterlidir.İşlemleriniz tarafımızdan yürütülecektir.

    • ayhan şensoy
      ayhan şensoy 20 Kasım 2015

      merhaba , romanyaya ticari davetiyem mail olarak geldi kendim işverenim bana bundan sonrası için yardımcı olursanız sevinirim.

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Web sitemizdeki işveren evrak listesini hazırlayarak ofisimize müracaat edebilirsiniz.

    • SİNAN UYAN
      SİNAN UYAN 30 Kasım 2015

      Merhabalar
      Moldova pasaportum var. Aracımla Moldovaya seyahat edeceğim. ve Romanya üzerinden geçeceğim. Bu yüzden Romanya vizesi almam gerkiyor mu?

      • TDO
        TDO 30 Kasım 2015

        Moldovaya giderken Romanya transit vizeye ihtiyacınız olacaktır.