Rusya Turistik Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Not : Gerekli Diğer Prosedürler Tam Yetkili Firmamız Tarafından Karşılanacaktır.
  • Turistik vize işlemleri Konsolosluk Yoğunluğuna Göre 1 İş Günü İçerisinde tamamlanmaktadır.

Rusya Ticari Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi ( 3 aylık vize )

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Davetiye !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Davetiyenin Aslı Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Davetiye Gerekli zaman içinde yada hiç getirilmezse

Rusya Ticari Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi ( 1 yıllık vize )

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Davetiye !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Davetiyenin Aslı Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Davetiye Gerekli zaman içinde yada hiç getirilemezse

Rusya Çalışma Vizesi İçin Gerekli Olan Evrak Listesi

  • 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan )
  • Çalışma İzin Belgesi !!! ( Rusya Dış işleri Bakanlığından Alınmış, Orijinal Çalışma Belgesinin Aslı
  • Tarafınıza Gönderilmiş Olmak Zorundadır. )
  • Yolcumuz Tarafından Çalışma izin Belgesi Gerekli zaman içinde yada hiç getirilemezse
Okunma 23 Eki 2015

Yazar Hakkında

Benzer Yazılar

Schengen vizesi, schengen

Belçika Vizesi

24 Eki 2015
pegasus-vize

Finlandiya Vizesi

23 Eki 2015
Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

23 Eki 2015
İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

23 Eki 2015

Yorumlar

    • yaşar özcan
      yaşar özcan 20 Kasım 2015

      Rusyada ne kadar vizesiz kalabilirim, 3 ay yada daha uzun vize almak için neler yapmam gerek,
      yardımlarınızı bekliyorum.

      • TDO
        TDO 20 Kasım 2015

        Rusya vizesi için pasaport ve 2 resim ile tarafımıza başvurmanız yeterlidir.1 yıllık vize tarafımızdan alınmaktadır.Eğer turistik seyahat yapacaksanız vizesiz 30 güne kadar kalabilme imkanına sahipsiniz.

    • abdullah ersu
      abdullah ersu 27 Mart 2017

      rusya turistik vize almayı düşünüyorum rusya da turistik vize ile kalma süresi kaç gün