Kapat
"Vize Başvurusu" Kategorisindekiler

Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi – ÖRNEK DİLEKÇE İÇİN TIKLAYIN Öğrenciler için, Belçika Güncel Evrak Listesi Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport. Pasap...

Devamını Oku 1 sene önce

Şirket sahipleri ve ortakları için Finlandiya vizesi başvuru belgeler: Şirket antetli kağıdına Finlandiya konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden tale...

Devamını Oku 1 sene önce

İşveren olarak Lüksemburg Vizesi – İşveren Olarak Lüksemburg Vize Başvurusu Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekç...

Devamını Oku 1 sene önce

Şirket sahipleri ve ortakları için İsveç vizesi başvuru belgeler: Şirket antetli kağıdına İsveç konsolosluguna hitaben seyehat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örnegini şirketimizden talep edebilir...

Devamını Oku 1 sene önce

Şirket sahipleri ve ortakları için Norveç vizesi başvuru belgeler: Şirket antetli kağıdına Norveç konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebil...

Devamını Oku 1 sene önce

Öğrenciler için, Polonya Güncel Evrak Listesi Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport 2 adet ...

Devamını Oku 1 sene önce

Şirket sahipleri ve ortakları için Malta vize başvuru belgeler: Şirket antetli kağıdına Malta konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsi...

Devamını Oku 1 sene önce

Rusya Turistik Vize İçin Gerekli Olan Evrak Listesi 1 Adet Vesikalık Fotoğraf Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan ) Not : Gerekli Diğer Prosedürler Tam Yetkili Firmamız Tarafından Karşılanacaktır. Turistik vize iş...

Devamını Oku 1 sene önce