Almanya Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

Öğrenciler için, Almanya Güncel Evrak Listesi Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı). Tur programı (otel […]

Öğrenciler için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Anne ve Babadan noter onaylı muvafakatname (Tüm noterlerde taslak kayıtlıdır. 18 yaş altı)
  11. Öğrenci belgesi
  12. Okul idaresinden alınacak izin yazısı (okul dönemlerinde)
  13. Anne ve Babadan gidiş amacını  masraflarını karşılayacağını  belirten  dilekçe
  14. Ek olarak ebeveynin aşağıdaki yazılı olan kategorilerdeki evrakları hazırlamaları gerekiyor

İşverenler için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Bağkur belgesi ( kurumdan onaylı olarak alınacaktır)
  • Şirket antetli kağıda gidiş amacını belirten ıslak kaşeli imzalı dilekçe
  • Oda sicil kaydı orjinali
  • Vergi levhası ( son 3 yıl dahil )
  • Faaliyet belgesi (son 6 aydan eski olmayacak)
  • Ticari sicil gazete
  • İmza sirküleri
  • Şirket ve Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı ( ticari ise şirketin bankası, turistik ise şahsi banka hesap dökümleri konulacaktır.)
  • Şirket ve Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Bordrolu çalışanlar için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Şirket antetli kağıda izin yazısı
  • Oda sicil kaydı orjinali
  • Vergi levhası( son 3 yıl dahil )
  • Faaliyet belgesi (son 6 aydan eski olmayacak)
  • Ticari sicil gazete
  • İmza sirküleri
  • Ssk işe giriş bildirgesi ( barkodlu olarak)
  • Ssk 4a hizmet dökümü( kurumdan onaylı olarak alınacaktır)
  • Son üç aylık maaş bordrosu (kaşeli imzalı)
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  • Şahsi dilekçe
  • Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Ev hanımları için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( nüfus müdürlüğünden alınacak )
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Şahsi dilekçe
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı varsa
  • Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa
  • Evli ise eşinin gelir evrakları , bekar ise  anne-babanın gelir evrakları sunulacaktır.

Avukatlar için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( nüfus müdürlüğünden alınacak )
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Avukatlık kimlik kartı fotokopisi
  • baro yazısı
  • vergi levhası
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
    (eğer çalışan ise son 3 aylık maaş bordrosu eklenmelidir)

Memurlar için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( nüfus müdürlüğünden alınacak )
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Kurum yazısı
  • Kurum kimlik fotokopisi
  • Son Üç aylık maaş bordrosu
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  • Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Emekliler için, Almanya Güncel Evrak Listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( nüfus müdürlüğünden alınacak )
  • Ticari gidecek kişiler davetiye
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Emekli olduğuna dair belge
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  • Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Alman konsolosluğuna vize randevu nasıl alınır ?

Almanya konsolosluğuna Almanya vizesi için yapılacak vize başvuruları randevu sitemine  tabidir. Randevu almak için evraklarınız acentemize önceden teslim edilmesi gerekir.

Alman konsolosluğu vize başvurusu nasıl yapılır ?

Alman konsolosluğuna Almanya vize başvurusu akreditasyon kurumlar aracılığı  yapılabilmektedir. Acentemiz Almanya konsolosluğunun akredite acentesidir .Almanya vize  başvurusu evraklarınız eksiksiz olarak vize danışmanlarımızın kontrolünden sonra  yapılmaktadır.

Almanya Ticari vize başvuru ücretiniz nedir ?

Almanya Ticari vize başvuru ücreti 60 eurodur..60 euro dışında IDATA ücreti,sigorta  ücretleri de bulunmaktadır.

Almanya Turistik vize başvuru ücretiniz nedir ?

Almanya turistik vize başvuru ücreti 60 Euro dur..60 euro dışında IDATA ücreti ve sigorta  ücretleri bulunmaktadır.

Almanya turist vizesi nasıl alınır ?

Almanya Turist vizesi Gideceğiniz şekle bağlıdır.Eğer siz Tanıdığınızın yanına gidiyorsanız davetiye tanıdığınızın yanına gitmiyor iseniz otel rezervasyonu ile seyahat edebilirsiniz..

uzun süreli almanya ticari vize nasıl alınır ?

Uzun süreli Almanya vizesi almak için daha önceki vizelerinizin kullanılması daha önemlidir.Almanya vize departmanı daha önceki kullandığınız vizelerin kullanım sürelerine dikkat etmektedir.

Almanya vize başvuru öncesi pasaportumu nereden alabilirim ?

Almanya vize başvuru öncesi pasaportunuzu almak için bağlı bulunduğunuz ilçe emniyet  müdürlüğüne başvuru yapmanız gerekmektedir.

Almanya vize başvurusu için davetiyeyi nasıl temin edebilirim ?

Almanya vize başvurusu için Ticari davetiye için çalıştığınız firmaya,Turistik davetiye  için de Almanya da bulunan yerel belediye kanalı ile temin edilebilmektedir.

Almanya vize başvuru sonucum ne zaman çıkar ?

Almanya vize başvuru sonucu Yaklaşık 7-17 gün arasında sonuçlanmaktadır.Kimi zaman bu  süre uzayabilmektedir.Seyahatinizi yaklaşık 1 ay öncesinden planlamanız sizin  avantajınıza olacaktır.

1 Yıllık almanya vizesi almak için ne tür bir yol izlemeliyim ?

1 Yıllık Almanya vizesi alabilmeniz için uzun süreli davetiyeye sahip olmanız  gerekmektedir.Ayrıca Daha önce Almanya dan vize almış olmanız da vize yi daha da uzun  süreli almanıza etki sağlayacaktır.

5 yıllık almanya vizesi için ne yapmam gerekir ?

5 Yıllık Almanya vizesi alabilmeniz için daha önceden uzun süreli Almanya vizesine sahip  olmanız önemlidir.Almanya vize departmanı daha önce aldığınız vizelere göre vize sürenizi  belirlemektedir.

Almanya vizesi için biometrik fotoğrafın önemi ve boyutları nedir ?

Almanya vizesi için fotoğraf boyutu dış çerçeve 3,5-4,5 Arka fon beyaz biometrik, Alın ile çene arası 36 mm olması gerekmektedir.

Almanya Schengen Vizesi nedir ?

Almanya Schengen vizesi almanız demek Tüm avrupa ülkelerine bu vize ile seyahat etme imkanı sağlamaktadır. Alacağınız schengen vizesi ile 28 AB ülkesine seyahat etme imkanına sahipsiniz.

Almanya Vip vize başvurusu ne işe yarar ? nasıl Yararlanabiliriz ?

Almanya VIP vize başvurusu vize randevunuzun ve vize sonucunuzun öncelikli değerlendirilmesine imkan sağlamaktadır.Bu hizmetten yararlanabilmeniz için Acentemizden hizmet alabilirsiniz..

Almanya vize başvuru formu nasıl doldurulur ? dikkat edilmesi gerekenler ?

Almanya vize başvuru formu profesyonel olarak doldurulması gereken bir formdur.Almanya  vize başvuru formu 41 sorudan oluşmaktadır.Her sorunun detaylı olarak tam ve doğru bir  şekilde doldurulup imzalanması vize alım oranınızı arttıracaktır.

Almanya Ticari vize uygulamasında bilinmesi gerekenler

Almanya Ticari vizesinde davetiyenin mail olarak ve antetli kağıtta kaşeli imzalı olarak gelmesi yeterlidir..Ticari vizeler genellikle 3 veya 4 gün içerisinde konsolosluğun yoğunluğuna göre sonuçlanmaktadır. Ticari vize de Dikkat edilmesi gereken en önemli husus Kendi şirketiniz veya çalıştığınız şirketiniz ile Almanya dan davetiye gönderen şirketin iş kolu aynı olmalıdır..Yani siz makine işi ile uğraşıyorsanız size de makine işi ile uğraşan bir firmadan davetiye gelmelidir.

Almanya konsolosluğu bu konu da çok dikkatli davranmaktadır. Davetiye de tutarsızlık vizenizin red olması anlamına da gelmektedir.

Almanya konsolosluğu genellikle vize sürelerini kademe kademe arttırmaktadır.

1 Ay ,3 Ay ,6 ay ve 1 yıl ,2 yıl, 3 yıl ve 5 yıl olarak kademe olarak artırım yapmaktadır.Ticari vizelerde otel ve uçak rezervasyonu firmamız tarafından yapılmaktadır.Daha önceden VIS parmak izi uygulamasına girdiyseniz gelmenize gerek kalmadan tarafımızdan işlemler yürütülmektedir.

Almanya vizesin de resim formatı çok önemlidir.Konsolosluk normal resim formatını kabul etmemektedir.Bu konu ile ilgili ofisimizden bilgi alabilirsiniz.

Almanya Turistik vize uygulamalarında bilinmesi gerekenler

Almanya turistik vizesinde Konsolosluk genellikle davetiyeli işlemleri tercih etmektedir.Almanya turistik davetiyeler belediyeden onaylı ve orijinal olmalıdır.Belediye davetiyeleri Almanya da yaşayan akrabınızın Belediye ye giderek 50 euro karşılığında şartları uygunsa adınıza davetiye çıkartabilir.Tabi davetiye için davetiye çıkartacak kişinin Almanya daki şartlarının uygunluğu çok önemlidir.

Almanya turistik vizesin de tam vukuatlı nüfus kayıt örneği çok önemlidir.Çünki konsolosluk bu evrak ile sizi davet eden kişi arasındaki akrabalık derecesini görebilmektedir.Ayrıca bir arkadaşınız dahi belediyeden davetiye çıkartarak size davetiye gönderebilir.Almanya turistik vizesi için davetiyeler genellikle 3 er aylık çıkartılmaktadır.Konsoloslukta 3 aylık vize vermektedir.

Almanya turistik vizesi için otel ve uçak rezervasyonu ile de başvuru yapılmaktadır.Fakat bu başvurular için daha önceden schengen vizenizin olması büyük bir avantajdır.Eğer daha önceden kullandığınız schengen vizeniz yok ise başvurunuz red olarak sonuçlanabilir..

Irak vatandaşları için Almanya Vizesi başvuru süreci ?

Irak vatandaşları için Almanya vizesi alımların da Türkiyeden yapılacak işlemlerde mutlaka oturum izni belgesi istenmektedir..Eğer kişi Türkiye de oturuyor ve Türkiye de çalışıyorsa iş evraklarını web sitemizde yazan şekilde sunması gerekmektedir.İstenilen belgelerdeki banka hesapları arapça ise bunların mutlaka İngilizce veya Almanca ya çevirilmesi gerekmektedir.

Üçüncü ülke vatandaşları için Almanya vizesi nasıl alınır ?

Üçüncü ülke vatandaşları vize alımında kendi ülkelerindeki temsilcilikleri veya Türkiyeden başvuru yapmak istiyorlarsa mutlaka çalışma iznini veya ikametgah tezkeresini sunması gerekmektedir.Evraklarını başvuru yapacağı ülkenin resmi diline çevirerek yapması gerekmektedir.

Almanya ülkesi için oturum vizesi nasıl alınır ?

Almanya için oturum vizesi alınması için Almanya da yatırımda veya bir şirket kuruluşu olması gerekmektedir.Almanya Türk vatanadaşlarına oturumu zor vermektedir.Bunun için aile birleşimi ,Şirket veya gayrimenkul alımı yapılarak oturum sağlanabilir.
Almanya ülkesi için vatandaşlık vizesi nasıl alınır ?

Almanya Aile ziyaret vizesi nasıl alınır ?

Almanya aile ziyareti vizesi için ; Almanya da bulunan akrabanızın veya yakınınızın mutlaka belediyeden onaylı davetiye çıkarması gerekmektedir.Almanya belediyesinden çıkartılan davetiye genellikle 3 aylık olmaktadır..Çıkartılan davetiye ile birlikte web sitemizde yazılı olna evrakları hazırlayarak tarafımıza başvuru yapılabilmektedir.

Çiftçiler İçin Almanya vizesi nasıl alınır ?

Çiftçiler için Almanya vizesi alınması için kişinin çiftçilik belgesi, tapu belge fotokopileri ve diğer maddi durum evrakları olması gerekmektedir..Çiftçiler için Almanya vizesi mal varlığına, büyük ve küçük baş hayvan sayısına ve tapu fotokopilerine bağlıdır.

Almanya Çalışma vizesi nasıl alınır ?

Almanya çalışma vizesi alabilmek için; Almanya daki şirket tarafından tarafınıza çalışma izni yazısı veya work permit gönderilmesi gerekmektedir.Almanya çalışma vizesi için ; Almanya da bulunan yetkili mercii ler vasıtası ile işlemlerin evrakların çıkarılması gerekmektedir..Size çıkartılan çalışma izni yazısı ile evrakların hazırlanarak tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

Almanya Fuar vizesi için başvuru şartları ?

Almanya fuar vizesi aynı Almanya ticari vizesi işlemleri gibidir.Almanya fuar vizesi için de Almanya dan davetiye veya Almanya daki fuarın Türkiye temsilciliğinden alınan davetiye yeterli olmaktadır..Sadece ziyaretçi amacı ile gidecek olan kişiler fuarın ilgili web sayfasından fuar giriş biletlerini temin edebilir..