Bulgaristan Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

Şirket Sahipleri ve Ortakları İçin Bulgaristan Vizesi Şirket antetli kağıdana Bulgaristan konslosluğuna hitaben seyehat maksadını gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli imzali dilekçe Şirket imza sirküleri faaliyet belgesi vergi levhası ticari sicil gazetesi bağkur dökümü yeni çekilmiş 2 tane biometrik fotoğraf şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri Bulgaristan dan orjinal noter onaylı davetiye Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile […]

Şirket Sahipleri ve Ortakları İçin Bulgaristan Vizesi

  • Şirket antetli kağıdana Bulgaristan konslosluğuna hitaben seyehat maksadını gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli imzali dilekçe
  • Şirket imza sirküleri
  • faaliyet belgesi
  • vergi levhası
  • ticari sicil gazetesi
  • bağkur dökümü
  • yeni çekilmiş 2 tane biometrik fotoğraf
  • şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Bulgaristan dan orjinal noter onaylı davetiye
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • En az 6 ay geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız
  • otel uçak rezervasyonlarınız
  • nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyehat sağlık sigortası

Bodrolo Çalışanlar İçin Bulgaristan Vize Evrakları

  • Şirket antetli kağıdana Bulgaristan konslosluğuna hitaben seyehat maksadını gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli imzali dilekçe
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi
  • Vergi levhası
  • Ticari sicil gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 3 aylık maaş bosrosu
  • 4A ssk hizmet dökümü
  • Yeni çekilmiş 2 tane biometrik fotoğraf
  • Şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Bulgaristan dan orjinal noter onaylı davetiye
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • En az 6 ay geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız
  • Otel uçak rezervasyonlarınız
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyehat sağlık sigortası

Emekli Olarak Bulgaristan Vize Evrak Listesi

  • SGK dan emekli olduğunuza dair döküm
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap detayları bankadan kaşeli imzalı
  • Kimlik fotokopisi
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Ev tapu ve ruhsat fotokopileri
  • Yeni çektirilmiş 2 adet resim
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası

Ev Hanımı Olarak Bulgaristan Vizesi

  • Bulgaristan konsolsolugu vize bölümüne hitaben dilekçe
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi
  • 2 tane yeni çekilmiş biometrik resim
  • En az 6 ay geçerli pasaport ve varsa eski paspaortlarınız
  • Bulgaristan da akrabalarınız var ise almanyadan yollayacakları orijinal davetiye
  • Oturmuş oldugunuz evin kira kontratı veya tapusu
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Eşi çalışıyor işveren veya emekli ise yukardaki evraklarında hazırlanması gerekmektedir.
  • Oturmuş oldugunuz ev kontratı veya tapusu
  • 30000 eur teminatı seyehat saglık sigortası

Öğrenci Olarak Bulgaristan Vizesi

  • Bulgaristan konsoloslugu vize bölümüne dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli örgenci belgesi
  • 18 yaşını doldurmamış ise anne ve babadan noterden alınacak muvafakatname
  • Oturmuş oldugu evin kira kontratı veya tapusu
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • 2 tane yeni çekilmiş arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • Anne baba işveren veya çalışan ise yukardaki evraklarda hazırlanacak
  • En az 6 ay geçerli paspaort varsa eski pasaportlarınız
  • 30000 euro teminatlı seyehat saglık sigortası(biz temin ediyoruz)

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Konfirmeli otel rezervasyonu yapılmadan telefon ile bilgi alınması gerekmektedir.
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri