Dubai Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

Dubai vizesi için gerekli belgeler Dubai vizesi için en az 6 ay geçerli pasaport 2 tane resim Pasaportu ve resmi renkli olarak tarayıp mail atarsanız Dubai vize başvurunuzu bu şekilde yapabiliyoruz. Firmamız Dubai vizesi konusunda yetkili acentadır. DUBAİ  VİZESİ  İÇİN  GEREKLİ BİLGİLER DUBAİ  BAŞVURUNUZ  İÇİN  PASAPORTU VE FOTOĞRAFI RENKLİ OLARAK TARAYIP BİZE  MAİL ATARSANIZ  BAŞVURUNUZU  YAPABİLİYORUZ. FİRMAMIZ  DUBAİ  KONSOLOSLUĞUNDA  AKREDİTE ACENTEDİR. DUBAİ  VİZESİ 3-4 […]

  • Dubai vizesi için gerekli belgeler
  • Dubai vizesi için en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 tane resim
  • Pasaportu ve resmi renkli olarak tarayıp mail atarsanız Dubai vize başvurunuzu bu şekilde yapabiliyoruz.
  • Firmamız Dubai vizesi konusunda yetkili acentadır.

DUBAİ  VİZESİ  İÇİN  GEREKLİ BİLGİLER

DUBAİ  BAŞVURUNUZ  İÇİN  PASAPORTU VE FOTOĞRAFI RENKLİ OLARAK TARAYIP BİZE  MAİL ATARSANIZ  BAŞVURUNUZU  YAPABİLİYORUZ.

FİRMAMIZ  DUBAİ  KONSOLOSLUĞUNDA  AKREDİTE ACENTEDİR.

DUBAİ  VİZESİ 3-4 İŞ GÜNÜ İÇİNDE SONUÇLANIR, VİZENİZ  İKİ AY İÇİNDE 28 GÜN KALIŞLI TEK GİRİŞLİ OLARAK SONUÇLANIR. ÜLKEYE  EDECEĞİNİZ  SEYAHATİNİZDE  28 GÜN İÇİNDE ÇIKMADIĞINIZ  TAKDİRDE  1500 DOLAR CEZA  UYGULANMAKTADIR. AYRICA DUBAİ  İÇİN TİCARİ VİZE UYGULAMASI  YAPILMAMAKTADIR.