Hollanda Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

Öğrenciler için, Hollanda Güncel Evrak Listesi Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı). Tur programı (otel […]

Öğrenciler için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Anne ve Babadan noter onaylı muvafakatname (Tüm noterlerde taslak kayıtlıdır. 18 yaş altı)
  11. Öğrenci belgesi
  12. Okul idaresinden alınacak izin yazısı (okul dönemlerinde)
  13. Anne ve Babadan gidiş amacını  masraflarını karşılayacağını  belirten  dilekçe
  14. Ek olarak ebeveynin aşağıdaki yazılı olan kategorilerdeki evrakları hazırlamaları gerekiyor

İşverenler için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Bağkur belgesi ( kurumdan onaylı olarak alınacaktır)
  11. Şirket antetli kağıda gidiş amacını belirten ıslak kaşeli imzalı dilekçe
  12. Oda sicil kaydı orjinali
  13. Vergi levhası ( son 3 yıl dahil )
  14. Faaliyet belgesi (son 6 aydan eski olmayacak)
  15. Ticari sicil gazete
  16. İmza sirküleri
  17. Şirket ve Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı ( ticari ise şirketin bankası, turistik ise şahsi banka hesap dökümleri konulacaktır.)
  18. Şirket ve Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Bordrolu çalışanlar için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport
  10. fotokopisi ve gelir evrakları
  11. Şirket antetli kağıda izin yazısı
  12. Oda sicil kaydı orjinali
  13. Vergi levhası( son 3 yıl dahil )
  14. Faaliyet belgesi (son 6 aydan eski olmayacak)
  15. Ticari sicil gazete
  16. İmza sirküleri
  17. Ssk işe giriş bildirgesi ( barkodlu olarak)
  18. Ssk 4a hizmet dökümü( kurumdan onaylı olarak alınacaktır)
  19. Son üç aylık maaş bordrosu (kaşeli imzalı)
  20. Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  21. Şahsi dilekçe
  22. Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Ev hanımları için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Şahsi dilekçe
  11. Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı varsa
  12. Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa
  13. Evli ise eşinin gelir evrakları , bekar ise  anne-babanın gelir evrakları sunulacaktır.

Avukatlar için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Avukatlık kimlik kartı fotokopisi
  11. baro yazısı
  12. vergi levhası
  13. Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
    (eğer çalışan ise son 3 aylık maaş bordrosu eklenmelidir)

Memurlar için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Kurum yazısı
  11. Kurum kimlik fotokopisi
  12. Son Üç aylık maaş bordrosu
  13. Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  14. Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Emekliler için, Hollanda Güncel Evrak Listesi

  1. Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  2. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  3. 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  4. Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  5. Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  6. Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  7. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  8. Ticari gidecek kişiler davetiye
  9. Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  10. Emekli olduğuna dair belge
  11. Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı
  12. Şahsi tapu ve araç ruhsat fotokopisi varsa

Hollanda Ticari vize uygulamasında bilinmesi gerekenler ,

Hollanda Ticari vizesinde davetiyenin mail olarak ve antetli kağıtta kaşeli imzalı olarak gelmesi yeterlidir..Ticari vizeler genellikle 5 veya 7 gün içerisinde konsolosluğun yoğunluğuna göre sonuçlanmaktadır.

Ticari vize de Dikkat edilmesi gereken en önemli husus Kendi şirketiniz veya çalıştığınız şirketiniz ile Hollanda dan davetiye gönderen şirketin iş kolu aynı olmalıdır. Hollanda konsolosluğu bu konu da çok dikkatli davranmaktadır. Davetiye de tutarsızlık vizenizin red olması anlamına da gelmektedir.

Genellikle 3 aylık vize uygulamaktadır. Ticari vizelerde bu süre 1 yıl ile 5 yıla kadar uzayabilir. Vizenizin uzun süreli olmasında daha önceki vizelerinizin ve kullanımlarının etkisi oldukça yüksektir. Ticari vizelerinizde otel ve uçak rezervasyonlarınız firmamız tarafından temin edilmektedir.

Hollanda Turistik vize uygulamalarında bilinmesi gerekenler ;

Hollanda turistik vizesinde otel ve uçak rezervasyonlarınızı firmamız temin etmektedir. Hollanda ya aile arkadaş ziyareti olarak gidecek yolcularımız Hollanda da ki tanıdıklarından belediye onaylı orijinal davetiye gelmesi gerekmektedir. Davet eden şahıs yakın akrabanız ise akrabalık bağınızı kanıtlamanız gerekmektedir. Tam vukuatlı nüfus kayıt örnekleri ile kanıtlamanız mümkündür. Turistik vize başvurularınız 7 veya 10 gün içerisinde Konsolosluk tarafından sonuçlandırılmaktadır.

Hollanda vizesin de resim en 3.5 cm boy 4.5 cm arka fon beyaz içerik ebatı %80 olacak şekilde ve 6 aydan eski olmamalıdır. Daha önceden VIS (biometrik vize sistemi)parmak izi uygulamasına girdiyseniz konsolosluk akredite acentesi olarak gelmenize gerek kalmadan tarafımızdan işlemler yürütülmektedir.

Suriye vatandaşları için Hollanda Vizesi nasıl alınmalıdır ?

Suriye vatandaşları için Hollanda vizesi alınabilmektedir..Fakat Hollanda vizesi için mutluka Suriye vatandaşının Türkiye de oturumu olması gerekmektedir…Ayrıca Türkiye de ne iş ile uğraşıyorsa onun ile ilgili evrakları sunması gerekmektedir..Eğer banka hesapları ve tapu belgeleri arapça bunları İngilizce veya Almanca olarak sunması gerekmektedir..

Irak vatandaşları için Hollanda Vizesi başvuru süreci ?

Irak vatandaşları için Hollanda vizesi alımların da Türkiyeden yapılacak işlemlerde mutlaka oturum izni belgesi istenmektedir..Eğer kişi Türkiye de oturuyor ve Türkiye de çalışıyorsa iş evraklarını web sitemizde yazan şekilde sunması gerekmektedir.İstenilen belgelerdeki banka hesapları arapça ise bunların mutlaka İngilizce veya Almanca ya çevirilmesi gerekmektedir.

Üçüncü ülke vatandaşları için Hollanda vizesi nasıl alınır ?

Üçüncü ülke vatandaşları vize alımında kendi ülkelerindeki temsilcilikleri veya Türkiyeden başvuru yapmak istiyorlarsa mutlaka çalışma iznini veya ikametgah tezkeresini sunması gerekmektedir.Evraklarını başvuru yapacağı ülkenin resmi diline çevirerek yapması gerekmektedir.

Hollanda ülkesi için oturum vizesi nasıl alınır ?

Hollanda için oturum vizesi alınması için Hollanda da yatırımda veya bir şirket kuruluşu olması gerekmektedir.Hollanda Türk vatanadaşlarına oturumu zor vermektedir.Bunun için aile birleşimi ,Şirket veya gayrimenkul alımı yapılarak oturum sağlanabilir.
Hollanda ülkesi için vatandaşlık vizesi nasıl alınır ?

Çiftçiler İçin Hollanda vizesi nasıl alınır ?

Çiftçiler için Hollanda vizesi alınması için kişinin çiftçilik belgesi, tapu belge fotokopileri ve diğer maddi durum evrakları olması gerekmektedir..Çiftçiler için Hollanda vizesi mal varlığına, büyük ve küçük baş hayvan sayısına ve tapu fotokopilerine bağlıdır.

Hollanda Çalışma vizesi nasıl alınır ?

Hollanda çalışma vizesi alabilmek için; Hollanda daki şirket tarafından tarafınıza çalışma izni yazısı veya work permit gönderilmesi gerekmektedir.Hollanda çalışma vizesi için ; Hollanda da bulunan yetkili mercii ler vasıtası ile işlemlerin evrakların çıkarılması gerekmektedir..Size çıkartılan çalışma izni yazısı ile evrakların hazırlanarak tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

Hollanda Fuar vizesi için başvuru şartları ?

Hollanda fuar vizesi aynı Hollanda ticari vizesi işlemleri gibidir.Hollanda fuar vizesi için de Hollanda dan davetiye veya Hollanda daki fuarın Türkiye temsilciliğinden alınan davetiye yeterli olmaktadır..Sadece ziyaretçi amacı ile gidecek olan kişiler fuarın ilgili web sayfasından fuar giriş biletlerini temin edebilir..

Waterbox Yurtdışı Eğitim