İsviçre Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

Şirket sahipleri ve ortakları için İsviçre vizesi vize başvuru belgeler: Şirket antetli kağıdına isviçre konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsiniz) Şirket imza sirküleri Faaliyet belgesi(6 aydan eski olmayacak) Vergi levhası ticaret sicil gazetesi Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri […]

Şirket sahipleri ve ortakları için İsviçre vizesi vize başvuru belgeler:

  • Şirket antetli kağıdına isviçre konsolosluğuna hitaben seyahat maksadını , gidiş dönüş tarihini belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi(6 aydan eski olmayacak)
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılcak ise İsviçre’daki firmadan davetiye
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyehat saglık sigortası(biz temin ediyoruz)

Bordrolu çalışanlar için İsviçre vizesi vize başvuru evrakları

  • Şirket antetli kağıdına İsviçre konsolosluğuna hitaben gidiş dönüş amacını belirten kaşeli ve imzalı dilekçe.(dilekçe örneğini şirketimizden talep edebilirsiniz)
  • Şirket imza sirküleri
  • Faaliyet belgesi 6 aydan eski olmayacak
  • Vergi levhası
  • ticaret sicil gazetesi
  • ssk işe giriş bildirgesi
  • son 3 aylık maaş bordroları
  • ssk hizmet dökümü
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • şirketin ve şahsın banka hesap cüzdan fotokopileri
  • Ticari ziyareti yapılacak ise İsviçre’daki firmadan davetiye
  • En az 6 geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Emekliler için İsviçre vizesi vize başvuru belgeleri:

  • İsviçre konsoloslugu vize bölümüne hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdan fotokopisi
  • Varsa tapu araç ruhsat fotokopisi
  • Yeni çekilmiş 2 tane arka fon beyaz vesikalık fotograf
  • En az 6 ay geçerli pasaportlarınız varsa eski pasaportlarınız
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi
  • Otel ve uçak rezervasyonlarınız
  • İsviçre’da akrabalarınız var ise İsviçre’dan yollayacakları orijinal davetiye
  • 30000 eur teminatlı seyehat saglık sigortası(biz temin ediyoruz)
  • Nüfus idaresinden alınacak vukuatlı nüfus kayıt örnegi

Ev hanımları için İsviçre vizesi vize başvuru belgeleri:

  • İsviçre konsolsolugu vize bölümüne hitaben dilekçe
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi
  • 2 tane yeni çekilmiş arka fon beyaz vesikalık fotoğraf resim
  • En az 6 ay geçerli pasaport ve varsa eski paspaortlarınız
  • Fransa akrabalarınız var ise İsviçre’dan yollayacakları orijinal davetiye
  • Oturmuş oldugunuz evin kira kontratı veya tapusu
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor veya işveren ise yukardaki evraklarında hazırlanması gerekmektedir.
  • 30000 euro teminatı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Öğrenciler için İsviçre vizesi  vize başvuru belgeleri:

  • İsviçre konsoloslugu vize bölümüne dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli örgenci belgesi
  • 18 yaşını doldurmamış ise anne ve babadan noterden alınacak muvafakatname
  • Oturmuş oldugu evin kira kontratı veya tapusu
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 tane yeni çekilmiş arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • Anne baba işveren veya çalışan ise yukardaki evraklarda hazırlanacak
  • En az 6 ay geçerli paspaort varsa eski pasaportlarınız
  • 30000 euro teminatlı seyahat sağlık sigortası(biz temin ediyoruz)

Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez

Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • So3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben
  • yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
Waterbox Yurtdışı Eğitim