İzlanda Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

İşveren olarak İzlanda Vizesi – İşveren Olarak İzlanda Vize Başvurusu Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi Vergi Levhasının Fotokopisi İmza Sirküleri Fotokopisi Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi Hesap Cüzdan Fotokopisi Gayrimenkul Tapu Fotokopisi Kredi Kartları Fotokopisi Otel Ve Uçak Rezervasyonları, Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye […]

İşveren olarak İzlanda Vizesi – İşveren Olarak İzlanda Vize Başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
  • ( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu çalışan olarak İzlanda Vizesi – Bodrolu Çalışan olarak İzlanda Vize Başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
  • ( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak İzlanda Vizesi – Ev Hanımı olarak İzlanda Vize Başvurusu

  • İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski İzlanda vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak İzlanda Vizesi – Öğrenci olarak İzlanda Vize Başvurusu

  • İzlanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İzlanda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski İzlanda vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak İzlanda Vizesi – Emekli olarak İzlanda Vize Başvurusu

  • İzlanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası