Portekiz Vizesi Başvuru

  • Vize Alınacak Ülke :
  • Vize Başvuru Ücreti : LÜTFEN FİYAT SORUNUZ
ONLİNE HEMEN BAŞVURUNUZU YAPIN

İşveren olarak Portekiz Vizesi – İşveren Olarak Portekiz Vize Başvurusu Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi Vergi Levhasının Fotokopisi İmza Sirküleri Fotokopisi Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi Hesap Cüzdan Fotokopisi Gayrimenkul Tapu Fotokopisi Kredi Kartları Fotokopisi Otel Ve Uçak Rezervasyonları, Ticari Seyahatleriniz İçin Portekiz deki Firmadan Davetiye […]

İşveren olarak Portekiz Vizesi – İşveren Olarak Portekiz Vize Başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Portekiz deki Firmadan Davetiye
    ( Portekiz den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İsveç
  • konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu çalışan olarak Portekiz Vizesi – Bodrolu Çalışan olarak Portekiz Vize Başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Portekiz deki Firmadan Davetiye
    ( Portekiz den gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Portekiz
  • konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Portekiz Vizesi – Ev Hanımı olarak Portekiz Vize Başvurusu

  • Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Portekiz vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Portekiz Vizesi – Öğrenci olarak Portekiz Vize Başvurusu

  • Portekiz Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Portekiz e seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Portekiz vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Portekiz Vizesi – Emekli olarak Portekiz Vize Başvurusu

  • Portekiz Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası